`·.¸¸.·´´¯`··._.· vs-03-dhw `·.¸¸.·´´¯`··._.·

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

va arata misto cu conditia sa dai banda aia nichelata jos sau sa mai pui sub ea v-ul ce continua tu alegi :P
    " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

pai daca o vopsesc il dau jos numai ca mie mie sa nu iasa urat si sa se scorojeasca si sa-mi para rau ca am mai dat si bani

Comment

sper sa nu te superi
        Attached Files

Comment

pai vopsesti tu, daca rezista bine, daca nu , asta e , ai cheltuit un spray, daca vrei profesonal, mai pui niste bani si vopsesti toata bara
          " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

@wan nu ma supar chiar arata bine o fac pe a 2a numai ca , chesta nichelata o fac in culoarea masinii si poti sa-i pui si niste pleoape in culoarea masinii ?
            @tudor chiar 3 sprayuri : primer , vopsea , lac , sau sa dau numai primer si vopsea ?

Comment

da parca voiai si jante? acu vopsesti bara?

Comment

parca am zis ca mi-a disparut bugetul peste noapte :| acum incerc sa fac ceva cu bani putini
                Last edited by user2000; 21 April 2011, 23:19.

Comment

ceva cu bani putini... si sa iasa si bine? care e secretul?
                  Nu sufar de nebunie, doar savurez fiecare moment al acesteia!!

Comment

ti l-as zice dar nici eu nu-l stiu

Comment

• gata mai carcotasilor am gasit folie si nu mi-am luat (am glumit ))) mi-am facut pleoapele negre si cand vine si masina am sa pun si la stalpii de la usi chiar si emblemele am sa le fac (daca imi ies din prima daca nu , nu le mai fac , diseara pun poze

Comment

• am pus si pozele , numai ca nu prea mi-au placut emblemele si le-am scos..., cel putin dunga de la stalpi a iesit perfect
                        Attached Files
                        Last edited by user2000; 23 April 2011, 17:10.

Comment

• cine ti le-a facut usere?

Comment

• eu le-am facut , in garaj , singurul lucru care nu-mi place e ca la o usa este putin cam mult dupa cum se vede in poza dar o rezolv eu cumva , urmeaza sa fac cu folie incolora pragurile , numai sa gasesc folie incolora fara model
                            Attached Files
                            Last edited by user2000; 23 April 2011, 18:23.

Comment

• ti-au iesit bine, il stii pe batman?

Comment

• Arata ok, de ce spui ca nu-ti plac emblemele? Eu tot colant mat ca stalpii am si pe embleme!!
                                Tinc fest !!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google